Forlaget 67N
Postboks 4004
8089 BODØ

Tlf. 922 72 878
E-post: post@67n.no

MS Richard With også blant teten av de mellomstore skipene

Image

 
MS Richard With kjennetegnes ved store kunstverk ombord, ikke minst de tre store og detaljerte maleriene som skildrer Trollfjordslaget mellom nordnorske kystfiskere og kapitalsterke dampskipredere i 1890. 
De "faste" butikkmedarbeiderne Solfrid Eldorsen og Sølvi Langøy er på fri, og imens passes butikken av den smilende Anita Morkemo fra Åfjord i Nord-Trøndelag — som tok imot en liten oppmerksomhet fra oss i Forlaget 67N til våre gode ambassadører ombord.

 

MS Richard With

 

Bodø Havn ved havnesjef Ingvar M. Mathisen har god erfaring med Hurtigruten, og ser sammen med kommunen på muligheten til å utvide og forskjønne havnen ytterligere. Siden Hurtigruten også omfavner frakt av gods og biler mellom havnene, er nærheten til terminalen til Norlines praktisk for skipene.

 

Image

 

Også MS Richard With har fått dekorert skutesiden med "Hurtigruten". Det er et nytt tiltak for å befeste et allerede sterkt merkevarenavn. Kaptein Richard With regnes for grunnleggeren av det som ble Hurtigruten, den gangen i Vesteraalens Dampskibsselskap AS. Den første avgangen var fra Trondheim til Hammerfest i juli 1893. Mer om dette kan du lese i Hurtigruteboken, side 263 og på sidene 269-271.

 

MS Richard With

 

Fra winch-dekket er det god utsikt til Rønvikleira, mot Burøya og ikke minst mot majestetiske Landegode i nordvest. Ferden videre mot Stamsund i Lofoten går normalt nord av Landegode.

 

Noen bilder av det flotte maleriet av Trollfjordslaget (les mer om Trollfjorden på side 265-267) :

 

MS Richard With

 

Image

 

Image

 

Flott teak-dørk og et veldig representativt velkomstteppe:

 

MS Richard With

 

Det er tradisjon for kommuner, havnemyndigheter og andre å gi skipet en gave ved spesielle anledninger — for eksempel ved skipets første anløp til en ny havn. På MS Richard With er plaketter og gaver samlet i glasskap slik at både gjester og besetning kan beskue dem. Her er et lite utvalg:

 

MS Richard With

 

Image

 

MS Richard With

 

Bøkene våre er også på plass, pent lagt ut for skipets gjester i butikken ombord.

 

Image

 

Vi takker for en hyggelig time på MS Richard With i Bodø - og ønsker god tur videre nordover!

 

 

Hurtigruteboken
på Facebook!

Screenshot

 

———————————

Babykrøniken
på Facebook!

Image

Påmelding nyhetsbrev
Webdesign & Publiseringslsning: mpDesign