Forlaget 67N
Postboks 4004
8089 BODØ

Tlf. 922 72 878
E-post: post@67n.no

MS Finnmarken er sesongens vinner av de "tre største"

Image

 

Forlaget 67N har hatt en uformell konkurranse mellom skipene langs norskekysten.
De neste ti dagene får alle butikkene besøk ombord i Bodø, og i hver klasse er det kåret et skip med flest bøker tatt ombord.
I vår konkurranse er imidlertid alle "vinnere", og vi gleder oss til å besøke alle butikkene i uken som kommer, med en liten førjulshilsen fra det som kanskje er landets minste forlag!

 

Første besøk var til MS Finnmarken, der lagerforvalter (og Theobald-illustratør) Richard Myklebust og butikkansvarlig Merete Andersen stilte opp til fotografering ved disken. Sammen med Rose Solberg har Merete satt salgsrekord på Hurtigruteskipene i 2009, i hard konkurranse med mange av de andre skipene. Dette er skipets siste rundreise langs norskekysten før det går videre til Australia på en 18-måneders hotellskipkontrakt. MS Finnmarken er således tilbake tidligst våren 2011.

 

Image

 

På MS Finnmarken har mannskapet laget et bokstativ, der de stiller ut de tre bøkene våre (norsk, tysk og engelsk). Stativet står i lobbyen rett foran kiosken og abeam reiselederens disk; og hver morgen blas bøkene opp på siden for den aktuelle dagen.

 

Image

 

Når "leseren" blar opp for å se bokens forside, finner de en liten åpen skuff med forlagets brosjyre i. I butikken bare noen meter unna finner de boken til salgs, og de smilende butikkansvarlige.

 

Image

 

Nå går som sagt MS Finnmarken til varmere strøk, mens crewet blir å finne på Hurtigrutens øvrige skip. Vi takker alle for en flott sesong i 2009, og sier "på gjensyn" både til MS Finnmarken og besetningen ombord.

 

Rolf Liland

Forlaget 67N

Bodø

Hurtigruteboken
på Facebook!

Screenshot

 

———————————

Babykrøniken
på Facebook!

Image

Påmelding nyhetsbrev
Webdesign & Publiseringslsning: mpDesign