Forlaget 67N
Postboks 4004
8089 BODØ

Tlf. 922 72 878
E-post: post@67n.no

Hurtigruteboken til ansatte ved Forsvarets operative hovedkvarter

Hurtigruten har vært sentral for samferdsel langs kysten i over 100 år, og spesielt i Nord-Norge har den knyttet byer, tettsteder og regioner sammen når ingen andre transportmidler har gått. Da Forsvaret høsten 2009 flyttet sin operative ledelse til Reitan ved Bodø, benyttet rederiet anledningen til å ønske de mange hundre offiserer og kontoransatte velkommen til landsdelen ved å gi hver enkelt et eksemplar av boken "Hurtigruten - 11 dagers reisebeskrivelse" i velkomstgave.

 

Image

For de mange offiserene, sivilt ansatte og deres familier, åpner Hurtigruten med sine daglige anløp av Bodø havn uante muligheter for helgeturer, feriereiser og oppdagelsesferder til spennende steder langs Helgelandskysten, i Lofoten og Vesterålen, og lengre unna. Mange vil nok se muligheten til å ta med bilen til Kirkenes og å kjøre tilbake til Bodø, eller å reise til hjemstedet med Hurtigruten. Hurtigrutens konferanseavdeling ønsker de forsvarsansatte velkommen til å bruke anleggene ombord, for eksempel ved tjenestereiser til andre avdelinger i Nord-Norge.

 

Vi i Forlaget 67N er stolte av å få være med å ønske Forsvarets Operative Hovedkvarter velkommen til Bodø og Salten, og har også foreslått den engelske utgaven som gavebok til besøkende avdelinger og offiserer.

Hurtigruteboken
på Facebook!

Screenshot

 

———————————

Babykrøniken
på Facebook!

Image

Påmelding nyhetsbrev
Webdesign & Publiseringsløsning: mpDesign